Video – Aziatisch vliegtuig met 100 soldaten en gezinnen in zee gestort

Het toestel van de luchtmacht van Myanmar dat woensdagmiddag van de radar verdween, zou zijn teruggevonden in de Andamanse Zee, melden lokale autoriteiten. Het is onduidelijk of er overlevenden zijn.

Internationale media zijn niet eenduidig over het aantal passagiers aan boord. In ieder geval betreft het meer dan 100 soldaten met hun familie. Er zouden meer dan twaalf kinderen aan boord zijn.


Een luchtvaartbron heeft aan persbureau AFP bevestigd dat de marine delen van het toestel heeft teruggevonden in zee, op een uur vliegen vanaf Yanghon.

De communicatie met het vliegtuig werd plotseling verbroken, aldus het leger. Het toestel vloog op dat moment boven de Andaman Zee op ruim 30 kilometer ten westen van de stad Dawei, in het zuiden van Myanmar, het voormalige Birma.

Bekijk hier een video over het neergestorte vliegtuig:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.