Melvin Linscheer wil Van der San voor de rechter slepen.

Melvin Linscheer, veiligheidsadviseur van de president en voormalig directeur van het Bureau Nationale Veiligheid (BNV) wil een kort geding aanspannen tegen Eugene van der San, naar aanleiding van zijn ‘ernstige beschuldigingen en verdachtmakingen’ die Van der San maandag tijdens een persconferentie uitte.

Dat maakte Linscheer woensdag bekend tijdens een persconferentie.

Van der San beschuldigde Linscheer ervan te collaboreren met Chandrikapersad Santokhi, voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) om Van der Sans beleid de kop in te drukken. Linscheer: “Santokhi en ik hebben jarenlang internationaal geopereerd.”

Eugene van der San, minister van Justitie en Poltie, heeft dinsdag zijn portefeuille ingediend, op grond van een gesprek met de president. De toon van de president stond hem niet aan.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.