Video – Dierentuin voert levende dieren aan de tijgers

Een gruwelijk tafereel voor bezoekers van een dierentuin in China. Dierentuin medewerkers gooien voor het oog van het publiek een levende ezel in het verblijf van de tijgers.

Een omstander die bij het tijgerverblijf van de Yangcheng Wild Animal World in Changzou stond, heeft de actie gefilmd en op YouTube geplaatst (zie onder).

Op de beelden is te zien hoe dierentuinmedewerkers een doodsbange ezel van een plank afduwen, waarna het dier in het water valt. Al snel komt één van de tijgers er op af en bijt de ezel in zijn nek.

De ezel probeert nog weg te zwemmen, maar wordt aangevallen door een tweede tijger. Volgens de Daily Mail heeft de ezel nog een half uur voor zijn leven gevochten, voor hij werd gedood door de tijgers.

Het is niet de eerste keer dat een Chinese dierentuin in opspraak raakt. Begin dit jaar was er verontwaardiging over de veel te dikke tijgers van een dierentuin in het noordoosten van China.

Bekijk hieronder het filmpje waarop te zien is hoe dierentuinmedewerkers de ezel in het tijgerverblijf duwen. (Let op: schokkende beelden)

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.