Video – Chauffeur rijdt door nadat hij een vrouw dodelijk heeft aangereden.

Een bejaarde voetganger van wie de persoonsgegeven nog niet bekend zijn is in de vroege ochtend van dinsdag 6 juni aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat door vermoedelijk een busje dodelijk aangereden

De politie van Flora speelde in op de melding van de aanrijding die zij via de Centrale Meldkamer doorgespeeld ontving. Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op de noordelijke rijbaan aangetroffen. De autobestuurder kwam vanuit de Zonnebloemstraat richting het stadscentrum. Ter hoogte van Wolly’s is de bejaarde vrouw aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

De autobestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.
Het slachtoffer is vermoedelijk een geestgestoorde vrouw van creoolse afkomst. Ze ging gekleed in een donker kleurige jurk. Bruine slippers die vermoedelijk haar toebehoren zijn netjes op de zuidelijke rijbaan aangetroffen. Volgens bekomen informatie hield deze mevrouw zich op in de omgeving van Huize Albertine nabij het wachthuisje.

Nabestaanden of zij die denken het slachtoffer te hebben gekend worden gevraagd zich in verbinding te stellen met de politie van Flora op de telefoonnummers 494900 / 530750 of 531170.
Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De politie van Flora zet het onderzoek voort.

Bekijk hieronder de video van het ongeval:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.