De uitvaart van 18-jarige Shelana Chatta

We gaan je nooit meer zien. Waarom moest het zo. Nani gaat je missen”, gilde een vrouwelijk familielid het uit toen de achterdeur van de lijkwagen werd gesloten.

In de auto was de lijkkist met het ontzielde lichaam van de achttienjarige Shelana Chatta die vorige week maandag op tragische wijze om het leven kwam in haar ouderlijke woning aan de Kwikstraat.

Van daaruit had zondagmiddag de uitvaart plaats naar de begraafplaats Sanatan Dharm. De weg naar het huis was, vermoedelijk uit veiligheidsoverwegingen, enige tijd afgesloten voor vrijwel iedereen. Beveiligingsmannen voor de inrit van de woning in burgerkleding en een man in militair uniform moesten ervoor zorgen dat alles ordelijk verliep. De vader van het meisje was niet aanspreekbaar. Het verdriet was van zijn gezicht af te lezen. Met betraande ogen deed hij zonder een woord te spreken enkele stappen achteruit om zich even af te zonderen van de andere treurende familieleden.

Ze lieten hun emoties de vrije loop en velen uitten hun verdriet luidkeels voordat de lijkwagen naar de begraafplaats vertrok. Een buurman vertelde aan de redactie dat hij nog steeds niet kan geloven dat Shelana er niet meer is. De man zegt twijfels te hebben over wat hij heeft vernomen via de media over hoe ze aan haar einde is gekomen.

Volgens de politie is het zelfmoord. “Ik snap niet waarom zij dat zou moeten doen”, zei de buurman terwijl hij zijn hoofd voorover boog en snikte. Hij neemt het de politie kwalijk dat ze de vader niet op de hoogte heeft gesteld van de voorlopige onderzoeksresultaten, alvorens die te bespreken op een persconferentie
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.