Overleden – 44-jarige John Wijdenbosch

“Lieve allemaal, we krijgen vragen over kledingvoorschriften voor de condoleance op maandag en de uitvaart op dinsdag. Er zijn geen speciale kledingvoorschriften voor de condoleance en de herdenkingsdienst in de Koningskerk. We gaan ervan uit dat iedereen gepast gekleed is voor de situatie.
De begrafenis vindt aansluitend plaats op de Islamitische begraafplaats op de Nieuwe Ooster. We hebben eerder verteld dat deze besloten is omdat vrouwen volgens de traditie verzocht worden om tijdens de feitelijke teraardebestelling op gepaste afstand te blijven.
Het is vrouwen wel toegestaan de begraafplaats daarna te betreden. Vrouwen die dit willen, verzoeken wij gepast gekleed te gaan en een sjaal mee te nemen om het haar te bedekken.
Wij zullen bovenstaande tijdens de herdenking nogmaals toelichten.
Namens de familie rekenen we op jullie begrip en medewerking.”


Overleden
44-jarige

John Wijdenbosch

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.