Video – Heidy Pandora reist de wereld rond op kosten van rijke mannen

Maak kennis met Heidy Pandora. Heidy reist al drie jaar de wereld rond op kosten van rijke, dikwijls getrouwde mannen en deelt naar wens de lakens met ze. Maar Heidy is geen gold digger, écht niet. Ze werkt hard: ‘Ik ben een fulltime wereldreiziger.’

Heidy zat drie jaar geleden in een dipje en besloot een tripje te maken naar Mexico. Dat smaakte naar meer. Maar reizen kost geld en dat beviel haar dan weer minder, logisch. Tot haar opluchting was daar Miss Travel.

De datingsite Miss Travel verbindt mogelijke reispartners. Die kunnen kiezen of ze zelf betalen, de rekening willen delen of op kosten van de ander willen reizen. Verrassend genoeg koos Heidy voor de laatste optie. En waarom ook niet? ‘Ik betaal nergens voor. Ik spaar liever voor mijn toekomst en wil geen geld uitgeven aan al die snoepreisjes. Dat kost te veel,’ vertelt de pragmatische wereldreizigster. Haar bijzondere baan bracht Pandora de afgelopen jaren in meer dan 20 landen.

Voordat mensen gekke dingen gaan denken, Heidy is naar eigen zeggen absoluut geen gold digger en al helemaal geen dame van lichte zeden. ‘Als er een connectie is, kunnen we tussen de lakens belanden. Maar dat gebeurt lang niet altijd’, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

‘Ik voel me nergens toe verplicht. Soms hebben we gewoon een vriendschappelijke relatie.

En als het echt niet goed zit, ga ik gewoon naar huis. En ja, sommige mannen zijn getrouwd, maar daar zie ik niet zo’n probleem in. Als ze vreemdgaan, betekent dat dat ze thuis niet gelukkig zijn. Sommigen hebben geen enkele seksuele relatie meer met hun vrouw.

Via Facebook deelt Heidy haar avonturen met het grote publiek:

Bekijk hier ook een video over de bijzondere job van Heidy: