Anoniem: Mijn ouders willen dat ik het uitmaak.

Dag FamilieNieuws. Ik ben een dame van 24 jaar en heb een vriend van 49 jaar. Hij heet Ramon en hij is een Javaan. Ik ben een Hindoestaanse en ik heet Malti. Mijn ouders zijn erachter gekomen dat ik een relatie heb met Ramon en ze zijn het er niet mee eens.  Mijn ouders willen dat ik het uitmaak. Ik heb alleen maar problemen nu.

Ander geloof

Ze zijn het er niet mee eens omdat hij een ander geloof heeft en ook omdat hij een stuk ouder is dan mij. Ik woon bij mijn ouders. Ramon woont alleen. Hij heeft geen vrouw, wel drie kinderen.

Ik voel me echt gelukkig bij hem en ben ook gelukkig met hem ook al is hij ouder dan mij. Ramon is gewoon alles wat ik wil.

Ik wil graag door met hem maar ik wil mijn familie ook niet kwijt.

Advies geven

Zouden jullie mij aub wat advies kunnen geven. Ik weet echt niet hoe ik dit aan moet pakken. Ik word er echt verdrietig van. Ramon en ik willen graag samenwonen en verder gaan met elkaar. Ik ben bang dat mijn ouders dat nooit gaan accepteren. Wat moet ik doen, ik kan toch niet voor mijn ouders kiezen? Ik wil bij Ramon blijven, maar ben ik dan wel goed bezig?
Malti

Gerelateerde verhalen:

https://www.familienieuws.com/2017/04/07/anoniem-zin-leven-nog/

 

Anoniem: Mijn ouders willen niet dat ik een jongen zonder geld neem

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.