425 verpleegkundigen krijgen perceel op Zusterproject Jagtlust

425 verpleegkundigen hebben vorig weekend hun bereidsverklaring gekregen van de overheid in het Auditorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Ze komen in aanmerking voor een perceel op het Zusterproject Jagtlust in Commewijne, op initiatief van DNA-lid en voormalig verpleegkundige Silvana Afonsoewa. Dit meldt het AZP maandag in een persbericht.

Het Zusterproject Jagtlust bestaat uit duizend percelen van elk ongeveer 375 vierkante meter. Alle percelen worden onder andere voorzien van water en elektriciteit. De wegen zullen worden verhard.

Het bouwproces vindt in verschillende fasen plaats. Afhankelijk van het getrokken perceelnummer wordt de fase waarin men zit bepaald. De verwachting is dat de eerste fase in december 2017 wordt opgeleverd.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.