34-jarige Adjithis R. blijft zijn vrouw mishandelen

politie Suriname

De politie van Uitvlugt speelde op zondag 28 mei in op een melding van huiselijk geweld op een adres in het ressort.

Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Volgens verklaring van de vrouw is zij moe van de mishandelingen door haar echtgenoot en de slaafse behandeling door haar schoonmoeder. Ze besloot toen te verhuizen.

Haar partner deed op 28 mei haar nieuw woonadres aan voor een bezoek aan zijn zoon. Na enige tijd wilde de man met zijn zoon vertrekken. Zij gaf geen toestemming, waardoor er een woordenwisseling ontstond. De man ging toen over tot mishandeling. In haar buik incasseerde zij enkele elleboog stoten. Verder liep zij rode striemen op aan haar hals.

De 34-jarige echtgenoot Adjithis R. is aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.