Video – In deze villa van 8 miljoen $ wonen de Obama’s

Het stulpje in Washington D.C. kost een slordige acht miljoen dollar, maar telt wel negen slaapkamers, acht badkamers en heeft een prachtig aangelegde tuin. In dit huis van 760 vierkante meter wonen voormalig Amerikaans president Barack Obama en zijn vrouw Michelle.

Omdat dochter Sasha de komende twee jaar nog in de stad studeert, blijven de Obama’s zeker tot die tijd in de luxueuze villa wonen.
In eerste instantie huurden ze het huis voor 22.000 dollar per maand, sinds hun vertrek uit het Witte Huis. Onlangs besloten ze de enorme villa echter te kopen. Dit tot grote vreugde van de verkoper, die het huis een paar jaar geleden voor vijf miljoen kocht. Een overwaarde van ruim 3 miljoen, dus.

Over de aankoop is flink wat ophef ontstaan. Obama verdiende de afgelopen acht jaar een presidentieel salaris van 400.000 dollar per jaar. Volgens CNN is het pensioen voor ex-presidenten een bedrag van 200.000 dollar. Veel mensen vragen zich dus af hoe Obama het huis kan financieren.

Maar met de lucratieve boekdeals van het geliefde koppel in het achterhoofd, is de aankoop wellicht zo gek nog niet. Obama zelf is ongeveer 40 miljoen waard. Onlangs ontving hij 400.000 dollar voor een praatje op Wall Street. Een huis van 8 miljoen kan er dus wel vanaf.
Bekijk hieronder de video van het ‘huisje’:

En de foto’s:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.