Vader 18-jarige Sherlana Chatta over de gebeurtenissen

De vader van de achttienarige Sherlana Chatta die maandag om het leven is gekomen bij een beroving aan de Kwikstraat, ergert zich aan geruchten dat zijn dochter zelfmoord zou hebben gepleegd. Dat zou gebeurd zijn met zijn jachtgeweer.

Hij vindt het vervelend om deze geruchten te moeten aanhoren in de gemoedstoestand waarin hij verkeert door het verlies van zijn dochter. “Ik ben vreselijk teleurgesteld om dit alles te moeten lezen zonder dat men mij dit zelf heeft gevraagd. Mijn dochter wist niet eens met een jachtgeweer om te gaan. Hoe zou er bovendien geld meegenomen zijn? Dat kan toch niet waar zijn. Ik snap mensen niet die dit vertellen. ”

Kwikstraat. Foto Anthony janki

Met een bedroefde stem vertelde de vader dat hij zich ergert aan berichten over wat zich heeft afgespeeld in zijn woning terwijl de politie nog geen onderzoeksresultaten heeft vrijgegeven. “Mensen blijven vragen aan mij of het waar is en ik beleef alles steeds opnieuw als ik het verhaal weer moet vertellen. Ik wil mijn dochter een rustige begrafenis geven en daarnaast wil ik weten wat zich precies heeft afgespeeld.”

De politie bevestigt dat het lichaam vrijdag is vrijgegeven na lijkschouwing, maar toen de redactie met de vader sprak was hij nog niet op de hoogte hiervan. ” Als ik iets vraag, zeggen ze dat ze nog bezig zijn met het onderzoek. Ik ben helemaal in de war door dit alles en wil dat dit iets rustiger verloopt.” Zaterdag houdt de politie een persconferentie om de onderzoeksresultaten van deze berovingszaak en het geval van de Poseidonstraat bekend te maken. (Inmiddels is het rapport gepubliceerd, bekijk het bericht ervan hieronder)

Bron: DWT
Eerdere berichten:

Geen liquidatie, maar moord en zelfmoord!

Buit moordenaars Sherlana Chatta: 120.000usd en 80.000 SRD

19-jarige meisje dood aangetroffen in Noord

 

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.