Telesur tarieven omhoog!

Telesur Suriname

Telesur heeft aangekondigd dat het bedrijf genoodzaakt is zijn tarieven aan te passen. De ingangsdatum is vastgesteld op 1 juli. De afdeling Corporate Communication om de hoogte van de tarieven gevraagd, deelt aan Starnieuws mee dat “op dit moment geen nadere informatie kan worden verschaft”.

Het Telecommunicatiebedrijf zegt dat, ondanks de inflatie, de afgelopen 11 maanden geen tariefswijzigingen zijn doorgevoerd. Dit om zijn klanten tegemoet te komen. Voor een verantwoorde bedrijfsvoering moeten de inkomsten en kosten in evenwicht zijn.

Daarom zullen de tarieven worden aangepast. Nadere informatie over de nieuwe tarieven wordt spoedig bekendgemaakt, belooft Telesur.

De tarieven voor de vaste breedbandverbinding, particulier én zakelijk waren voor de laatste keer in augustus vorig jaar verhoogd. De vaste breedbandtarieven waren niet langer kostendekkend, deelde het bedrijf toen mee.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

.