Buschauffeurs rijden rond zonder rijbewijs!

Wetsdienaren van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hebben op dinsdag 30 mei controle uitgevoerd aan de Van ‘t Hogerhuysstaat.

Tijdens deze controle werkzaamheden zijn vijf buschauffeurs bekeurd voor het besturen van een bus zonder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Zij die niet in het bezit zijn van een Surinaams rijbewijs zal een boete worden opgelegd van SRD. 750.

Voorbeeldfoto

Bij anderen waren de bescheiden van de bussen niet in orde,terwijl sommigen aangaven de bescheiden niet bij de hand te hebben. Auto’s die reden over het verhoogd rijwielpad zijn eveneens aangepakt.

De politie doet wederom een beroep op verkeersdeelnemers zich te houden aan de verkeersregels en de bescheiden altijd bij de hand te hebben.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.