43-jarige Vidjai Tilakdarie en de 44-jarige Anita Calder overleden na ongeval

De politie van Meerzorg kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 3 juni de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een terreinwagen. Ter plaatse troffen de wetsdienaren drie slachtoffers aan in de personenauto.

De 43-jarige autobestuurder VidjaiTilakdarie en de 44-jarige Anita Calder zijn ter plaatse overleden. De mede-inzittende Cyriel K. (56) is per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Foto van Soeradj PD

Volgens het voorlopige onderzoek reed de personenauto vanuit Tamanredjo over de Oost-Westverbindingweg richting Meerzorg, terwijl het andere voertuig in tegengestelde richting reed. Ter hoogte van kilometer 10, nabij plantage Bittenberg, moet de bestuurder Vidjai op een bepaald moment van zijn rijhelft zijn geraakt en frontaal in botsing zijn gekomen met het voertuig op de andere rijhelft. Vidjai raakte bekneld in het voertuig en moest de Brandweer aan te pas komen.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs.

Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers stijgt de barometer landelijk van 26 naar 28.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.