Chauffeur in beschonken toestand rijdt 20-jarige dood

De 20-jarige bromfietser Derwish Indraj is op zaterdag 3 juni in het verkeer overleden. De politie van Paradise kreeg een melding van een aanrijding aan de Fredericistraat en deed de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen bleek het om een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets te gaan.Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de 53-jarige R. L. over de Fredericiweg reed, richting Nieuw Nickerie, terwijl de bromfietser in tegengestelde richting reed. De autobestuurder moet op een gegeven moment op de andere rijhelft zijn beland met als gevolg een frontale botsing met de bromfietser. Derwish liet ter plaatse het leven. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

foto Rakesh Nirmal

R.L. die onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek ingesloten

Met het overlijden van Derwish is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 29.

Het levenloze lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De afdeling Ongevallen Dienst van regio West onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.