Overleden – Imro Doelwijt

Bedroefd doch dankbaar en vertrouwend op de Here dat het sterven een gewin is, maken wij bekend dat ons zonnetje, haar vriend, onze broer, onze vader, onze grootvader ,onze oom en grootoom, Imro Frank Doelwijt, 6 maanden na onze moeder ook de oversteek heeft aanvaard en het tijdige met het eeuwige heeft verwisseld en is nu veilig bij de Heer.

Imro Frank Doelwijt

Geboren Paramaribo 1-5-1950
Overleden Paramaribo 28-5-2017

De singi neti wordt gehouden op vrijdag 2 juni 2017 ten huize van de overledene aan de Neptunesstraat no 17 van 8 uur s’ avonds tot 12 uur middernacht.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 3 juni 2017 op de begraafplaats Mariusrust. Van half 3 tot 4 uur afscheid nemen en condoleren, de uitvaartdienst van 4 uur tot 5 uur waarna wij hem zullen begeleiden naar zijn laatste rustplaats.

Kleding graag fleurig zoals Imro was

Simultaan is er een rouwdienst in Wi Masanga te Rotterdam

Waka bun un lobbi wan,

Namens de nabestaanden:
Uit aller naam
Anneke Doelwijt

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.