Gewapende overval aan de Condorstraat

politie Paramaribo

Twee mannen hebben dinsdagavond een gewapende beroving gepleegd aan de Condorstraat in Geyersvlijt. De politie bevestigt dat er twee tassen met een groot bedrag, een sleutelbos en kraskaarten zijn buit gemaakt.

Het slachtoffer vertelt aan de redactie dat hij tegen elf uur ’s avonds thuis kwam van zijn zaak. Hij stapte uit zijn voertuig om de poort te openen en werd vervolgens overvallen door twee gewapende mannen met een ingekorte jachtgeweer. De mannen hielden hem onder schot en vluchtten na de beroving weg in het voertuig van het slachtoffer.

Door een GPS-systeem werd het voertuig later onbeheerd aangetroffen aan de Kasoedjieweg. De tas met waardevolle inhoud was meegenomen. Het slachtoffer vermoedt dat de verdachten hem hebben opgewacht bij zijn huis. Er is nog niemand aangehouden in deze zaak.

De politie van Geyersvlijt onderzoekt de zaak verder.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.