Video – Tennister Serena Williams krijgt een meisje

In april maakte tennister Serena Williams bekend dat ze in verwachting was door een foto van haar buik te delen op Snapchat. Haar zus Venus Williams weet nu te vertellen dat haar zus een dochtertje krijgt.

In een interview met sportzender Eurosport zegt Venus: “We noemen haar al baby V, baby Lyn, baby Esther, we willen allemaal dat ze naar ons vernoemd wordt. In ieder geval wil ik haar favoriete tante zijn”, aldus de tennister.

De 35-jarige Serena Williams is uitgerekend in het najaar. De tennister is sinds december verloofd met de 33-jarige Alexis Ohanian, oprichter van de Amerikaanse nieuwssite Reddit.

Williams zal in 2017 geen toernooien meer spelen en keert in 2018 pas weer terug op de WTA Tour. Dat betekent dat de Amerikaanse ontbreekt bij de drie resterende Grand Slams van dit jaar: Roland Garros, Wimbledon en de US Open.

Eind januari won Williams, die toen al zwanger was, nog de finale van de Australian Open ten koste van haar oudere zus Venus. Het was haar zevende titel bij de eerste Grand Slam van het jaar.
Bekijk hier de video waarin Venus vertelt over haar zus:

Bron: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.