Door politiekogel geraakte Donovan overleden in het ziekenhuis

Paramaribo Noord

De politie van Nickerie kreeg dinsdagavond rond 18.00 uur melding van het ziekenhuis dat de verdachte Donovan H. in het ziekenhuis is bezweken. Regiocommandant Widjaikoemar Oedit bevestigt het heengaan van deze verdachten. Donovan had samen met Rivaldo H.

op 11 mei de ondernemer P.S. gegijzeld en hem beroofd. Op 11 mei ontving de politie van Wageningen een melding van een ontvoering en een beroving. Op hun beurt schakelden de agenten hun collega van Henar in, waarna het de sterke arm is gelukt om de verdachten Rivaldo en Donovan in de kraag te vatten.

Tijdens de aanhouding gaf Donovan geen gehoor aan het politiebevel. Hij rende door en werd beschoten. Donovan werd voor de opgelopen operatie geopereerd, maar is na de operatie nooit meer bijgekomen. Hij stierf dinsdag in het ziekenhuis.
Bron: DBS
Eerdere berichten:

32-jarige Donovan geraakt door politiekogel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.