Buit moordenaars Sherlana Chatta: 120.000usd en 80.000 SRD

De Kwikstraat ligt er verlaten bij, nauwelijks verkeer. Maar het rood-witte lint dat is getrokken bij de poort en de hoofdingang, geeft het drama prijs dat zich maandagavond in de rustig ogende straat en bij het huis heeft voltrokken.

In de garage zitten een acht stuks familieleden gebroken bij elkaar. De betraande ogen zijn het bewijs van het verdriet waarmee de mensen bevangen zijn. “Ze hebben zoveel geld meegenomen, waarom hebben ze ook mijn dochter het leven ontnomen?” vraagt de bedroefde ondernemer M. Chatta mistroostig wanneer de krant hem in de achtertuin spreekt. Volgens de eerste calculaties zijn de daders er met meer dan 120.000 US dollar en SRD 80.000 vandoor gegaan.

kwikstraat. Foto Anthony janki

Maar al dat geld weegt niet op tegen het leven van Chatta’s dochter Sherlana. De tiener was maandagavond rond zes uur alleen thuis en werd doodgeschoten tijdens de roofoveral. Over wat er precies is voorgevallen, wordt in het duister getast. Het huis is voorlopig niet toegankelijk voor de familie. Niemand mag de woning binnen, omdat de leden van de Forensische Opsporing hun werk ongestoord moeten doen.De ondernemer en zijn 21-jarige zoon wonen daarom tijdelijk op een ander adres totdat het huis wordt vrijgegeven.

Maar rusten zal de vader niet. Hij bezweert nogmaals er alles aan te zullen doen om de zaak tot de bodem uit te zoeken. Eenvoudig zal het niet zijn. “Ze hebben de harde schijf van de beveiligingscamera’s meegenomen en daarop staan alle beelden”, zegt hij over de rovers. Het huis en erf zijn beveiligd met meer dan zestien camera’s. De droefgeestige man zegt zich niet te kunnen indenken dat mensen in staat zijn zo een daad te plegen. “Het wordt steeds erger in het land.”
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.