2 verdachten aangehouden ivm dood 36-jarige Jurmen Pramy

De afdeling Kapitale Delicten heeft op donderdag 25 en vrijdag 26 mei twee verdachten aangehouden in het onderzoek van een misdrijf gepleegd aan de Krabbesteeg. Het gaat in deze om de 39-jarige Kasim H. alias Messi en de 64-jarige Jules A. alias Tjoepi.

De politie van regio Paramaribo kreeg op woensdag 24 mei via de Centrale Meldkamer een melding dat er zich een slachtoffer van een beroving bevond aan de Watermolenstraat ter hoogte van de Krabbesteeg. De wetsdienaren troffen op de plek een manspersoon aan die op gaf te zijn de 36-jarige Jurmen Pramie.

Na de wetsdienaren te hebben voorgehouden dat hij beroofd is geworden door twee manspersonen die hem met een scherp voorwerp steekverwondingen hebben toegebracht, zeeg Jurmen neer.

Per ontboden ambulance is Jurmen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij een uur na aankomst in de ziekeninrichting kwam te overlijden.

Binnengekomen via Facebook

Kasim en Jules zijn door de afdeling Kapitale Delicten in beeld gebracht. De mannen zijn op twee afzonderlijke dagen opgespoord en aangehouden. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.

Jules heeft tijdens het verhoor verklaard integendeel het slachtoffer te zijn geweest van diefstal van zijn AOV-gelden door de overledene. Toen Jules Jurmen naderde was deze bezig het geld te tellen. Reden genoeg voor Jules om hem te steken met een scherpvoorwerp in de buikstreek. Kasim verklaarde alleen maar te hebben geholpen om het geld\ bedrag terug te krijgen van Jurmen.

De Afdeling Kapitale Delicten onderzoek de juiste toedracht in deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.