Vrouw raakt buiten bewustzijn na woningbrand

Vrouw verliest bewustzijn bij woningbrand. Een uit hout opgetrokken laagbouw woning aan de IJzerhartstraat is op zondag 28 mei volledig in de as gelegd.

De politie van Bureau Nieuwe Haven deed na de melding van de woningbrand de plek aan. Bij aankomst van de wetsdienaren stond de woning in lichter laaie. De ingeschakelde Brandweer heeft kunnen voorkomen dat belendende panden in brand vlogen. De panden hebben wel schroeischade opgelopen.

Een zoon van de eigenares merkte de brand op in een slaapkamer. Hij wist zijn moeder en oma in veiligheid te brengen. De moeder liep enkele schrammen op en verloor het bewustzijn. Zij moest per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is de mevrouw heengezonden.

Foto: Faried-Pierkhan

Het is nog onbekend of de woning die aan het elektriciteitsnet was aangesloten, tegen brand is verzekerd. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. De afdeling Forensische Opsporing is belast met het onderzoek.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.