Video: 44-jarige John Wijdenbosch verongelukt samen met zijn gezin (Nederland)

Acteur John Wijdenbosch (44), zijn 36-jarige vrouw en kind van vier zijn vanochtend overleden na een verkeersongeval op de A6 tussen Lelystad en Almere.

De auto waarin ze zaten kwam door nog onbekende oorzaak in het water terecht. Dat bevestigde een betrouwbare bron aan het ANP.

De auto werd tegen 09.00 uur ontdekt door een voorbijganger. Hoewel hulpdiensten snel ter plaatse waren, mocht hulp niet meer baten. Brandweerduikers hebben de stoffelijke overschotten uit het water gehaald.

Het blijft vooralsnog onduidelijk hoe het ongeluk is gebeurd. De politie wenst nog niet in te gaan op verdere details en wil eerst met de nabestaanden spreken. Morgenochtend wordt er een officiële verklaring uitgegeven. De politie is dringend op zoek naar ooggetuigen.

Carrière
Wijdenbosch, een Nederlandse acteur van Surinaamse komaf, werd midden jaren negentig bekend door de tv-serie Fort Alpha. Ook was hij onder meer te zien in de film en de tv-serie Costa! van regisseur Johan Nijenhuis. Wijdenbosch speelde daarin de rol van Björn, naast acteurs als Georgina Verbaan en Katja Schuurman. Daarnaast speelde hij in de populaire komedieserie Shouf Shouf!

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.