Anoniem: Mijn 13-jarige dochter slaapt stiekem met haar vriend

moeder Paramaribo

Ik ben er gisteren achtergekomen dat mijn dochter al seks heeft. Mijn 13-jarige dochter Angels slaapt stiekem met haar vriend. Ze wordt volgende week 14. Ik ben heb haar zodanig geslagen dat ik spijt ervan heb. Het was mijn eerste reactie.

Ik sla haar nooit. Maar gisteren kwam ik thuis van de kerk. En heb ze gezien. Ik heb hem en haar geslagen. Ik ben blij dat mijn man toevallig niet thuis was. Hij zou ze vermoorden.

Tweede kind

Ik ben een moeder van pas 39 jaar. Ik heb net een tweede kind gehad. 6 weken geleden, en dan moet ik dit nu meemaken. Mijn man is heel streng, ik snap niet hoe Angel dit kan durven. Vlak hier in ons huis. Ze kwamen uit de douche. Maar het leek alsof ze niet eens geschrokken was. Ze liep naakt achter die jongen door het huis zo respectloos. Het leek bijna alsof ze onder invloed was.

Die jongen is een snotaap van op de hoek. Ik heb zo een hekel aan die jongens daar. Ik waarschuw Angel elke dag als we langs dat groepje rijden. Dan nu heeft ze hem in huis genomen. Wie weet komt hij vaker hier en neemt mijn spullen. Ik vertrouw ze niet. Mijn dochter herkende ik helemaal niet. Nadat ik der geslagen heb heeft ze zich aangekleed en is weggegaan.

Mijn zus belde me en ze is gelukkig daar gegaan. Ik heb niet gezegd wat er is gebeurd. En toen mijn man belde heb ik ook niets gezegd. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is vers. Ze liep gewoon naakt met die jongen door het huis. Ik ben echt geflipt. Mijn dochter? Nu denk ik weer what about aids, wat als ze zwanger wordt? Ik praat altijd met haar maar niet met het idee dat het al zo ver was. Ik had echt geen idee dat ze hiermee bezig was. En ik denk niet dat het de eerste keer was. Ze was veel te relax.

Niet ouder dan 18 jaar

Soms hoor je mensen zeggen dat die moeders het wel al wisten. Boi, ik heb nooit iets gemerkt. Ik ben ook bang dat mijn man mij de schuld gaat geven. Want voor hem is Angel heilig. Kunnen jullie mij aub vertellen hoe ik dit aan moet pakken.

Moet ik naar de politie? Ik weet zeker dat die jongen ook niet ouder is dan 18 jaar. Moet ik proberen zijn moeder te achterhalen? Ik denk niet dat ik steun van ze ga krijgen. Hun jongen is een straatjongen.

Bang

Ik ben echt bang, ik had nooit gedacht dat ik dit zou meemaken met mijn dochter. Zeggen jullie me aub wat ik moet doen. Was het goed om haar te slaan, ik ben echt even de weg kwijt. Misschien had ik rustig moeten praten? Nu is ze weg, misschien gaat ze wel naar die jongen? Waarom zijn ze tegenwoordig zo vroeg rijp? Ik weet niet hoe ik hiermee om moet gaan. Mijn leven is op dit moment echt niet goed. Dan heb ik nog een dochter hoor. Hoe kan ik haar beschermen? Bedankt alvast voor jullie antwoorden. 39-jarige Milla.

Gerelateerde berichten:

Column – Vader overleden dochtertje boos op arts AZ?

Anoniem: Mijn 15-jarige dochter is zwanger

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.