Video – Chaos op strandfeest Bloemendaal (Nederland)


Tijdens de strandfeesten in Bloemendaal zijn zondagavond relletjes uitgebroken. Het feest werd eerder dan gepland beëindigd op last van de politie, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Zeker een persoon zou zijn gearresteerd. De politie en de Koninklijke Marechaussee zijn bezig het strand schoon te vegen, laat een ooggetuige weten aan De Telegraaf.


Er was veel politie. Ook een helikopter cirkelt rond boven het strand. De politie riep eerder vanavond op niet meer naar Bloemendaal te komen. Alle parkeerplaatsen in de buurt van het strand zijn vol.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.