Patholoog-anatoom gaat dinsdag aan het werk

De obductie van de lijken van Marcel Fong Tin Joen (59) en Ivy Hirasing (62) zal mogelijk pas dinsdag plaatsvinden.

De patholoog-anatoom is namelijk uitlandig en begint pas maandag weer te werken, zegt politiecommissaris Guno Roosenhoff.

Op basis van het resultaat van de lijkschouwing zal het onderzoek voortgezet worden. De redactie berichtte donderdag dat Fong Tin Joen het schot in zijn hoofd overleefd had, maar intussen is ook hij overleden. De twee slachtoffers zijn woensdagmiddag in een voertuig aan de Poseidonstraat aangetroffen, beiden met een hoofd schot

binnengekomen via Facebook

De vrouw overleed ter plekke en de man, een beveiligingsambtenaar stierf donderdag in het ziekenhuis. Het dienstwapen van de man lag bij aankomst van de politie op de vloer van het voertuig.


Wat er precies is gebeurd, is nog een raadsel. Terwijl in eerste instantie werd aangenomen dat de man de vrouw met zijn dienstwapen heeft doodgeschoten en daarna zichzelf, wordt er met andere mogelijkheden. Moord?