Overleden – Orlando Rose

Orlando Cyriel Rose

Geboren Paramaribo 23-7-1940
Overleden Den Haag 21-5-2017

O pè mi sa go kibri te nowtu moro mi?
O suma sabi ibri bun dey di mi de syi?
Na yu na yu Yehova mi tranga kibri presie
Bun dey nang’ dey vo tesi, Yu sabi yu wawan.

Met deze woorden maken de families, Hoepel, Rose, Bouva, Lank en Staphorst bekend, dat van hen is heen gegaan Orlando Cyriel Rose. Hij bereikte de leeftijd van 76 jaar.
Cyriel was de zoon van Anitsia Rose en de kleinzoon van Berta Hoepel. Bij vrienden was hij beter bekend als worstman of Rosie van de Kruiskade Rotterdam (Nelis Café)

De ter aarde bestelling vindt plaats op woensdag 31 mei 2017 om 14.00 uur vooraf gegaan door een rouwplechtigheid in de kapel van de R.K. begraafplaats St. Barbara aan de St. Barbaraweg no 6 te Den Haag (Binkhorst).

Op dinsdag 30 mei 2017 is er van 18 uur tot 19 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Cyriel in het Uitvaartcentrum Onze Zorg aan de Tripstraat 305 -309, direct gevolgd door de gebruikelijke singi neti op hetzelfde adres (verpleeghuis Het Zamen).

Cyriel, wij zullen je heel erg missen!

NB: Uitvaart Centrum Onze Zorg is met openbaar vervoer te bereiken met tram 2, tram 4 en tram 11

Namens de nabestaanden:
Liane Bouva

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.