Anoniem: Mijn man zijn exen maken misbruik van hem

misbruik Paramaribo

Mijn man Erik en ik hebben een heel goed huwelijk. We kennen elkaar pas 3 jaar en zijn vrijwel direct getrouwd. Het voelde gewoon goed. Ik wist alleen nog niet dat zijn exen zo een djoegoe djoegoe in mijn leven zouden brengen. Mijn man zijn exen maken misbruik van hem.

3 kinderen

Hij heeft 3 kinderen. Zijn eerste ex woont in Nederland met twee kinderen. Ze komen regelmatig naar Suriname en we zijn ook wel eens daar gegaan. Ze houdt nog van Eric en ze laat het duidelijk merken. Ze zal ook nooit een andere man nemen. Hij houdt niet van haar zegt hij maar ze krijgt alles van hem gedaan. Ik zie het vaak door de vingers voor die kinderen maar ik begin het nu wel een beetje zat te worden. Ik bedoel. Wanneer ze hier komen, logeren ze in een hotel. Terwijl haar ouders hier wonen en een groot huis hebben. En de kids zijn dan ook vaak bij ons. Erik geeft ze zakgeld en regelt alles voor ze.

Jammer genoeg heeft ze geen man, maar Erik is blij. Hij is blij dat Shirley geen man heeft want hij wil geen andere man in huis bij zijn kinderen. Daarom geeft hij haar ook alles. Maar ik denk dat Shirley daarom nog steeds denkt dat ze mevrouw is. Zij zijn nooit getrouwd geweest trouwens.

Een slippertje

Die andere ex, was nog zwanger toen wij elkaar leerden kennen. Zij is eigenlijk niet zijn ex maar hun dochter is geboren uit een slippertje van haar. Zij is getrouwd. Haar man weet inmiddels dat het kind van Erik is. Er is een hoop gezeur geweest maar uiteindelijk heeft hij haar niet gelaten. Hij accepteert dat Erik voor het kind zorgt. En Erik zorgt heel erg goed voor haar. Ik denk dat ze allemaal in dat huis genieten van het geld van Erik. Ik wil het niet zozeer over het geld hebben want Erik heeft genoeg. Maar ik vind dat de exen teveel opeisen.

Er zijn zoveel meer dingen die Erik voor ze doet. Ik, als getrouwde vrouw krijg niet eens zoveel van hem. Dat hoeft ook niet. We wonen samen en hij zorgt goed voor mij. Ik ben 34 jaar we hebben geen kinderen. Erik wil voorlopig ook niet. Maar ik denk dat ik daarom het respect niet krijg van die exen. Ze bellen hem de hele dag.

Hij voelt zich schuldig

Ik wil niet teveel zeuren want als ik een kind had van een man zou ik het ook fijn vinden als hij zo goed zorgt voor het kind, maar moet ik het normaal vinden? Toen we trouwden was het nog niet zo erg. Ik wist ten eerste nog niets van dat laatste kind. Ik wist wel dat die andere vaak kwam en luxe dingen doet, maar ik wist niet dat Erik nog daarvoor betaalde. Erik zegt zelf dat ze langer dan 10 jaar samen zijn geweest en dat ze altijd zo een leven had met hem, en hij wil dat niet van haar afpakken. Hij is fout geweest en door hem is hij niet met haar en de kinderen. Hij voelt zich schuldig. Maar dat is helemaal niet nodig.

Jaloerse vrouw

Ik wil absoluut niet de jaloerse vrouw uithangen maar ik ben het wel een beetje. Ik ben zijn getrouwde vrouw maar ik heb het gevoel dat ik onder doe voor zijn ex. Ik vraag Erik niet veel. Ik kom ook niets te kort. Hij is gewoon iemand die ervan houdt om mensen te laten genieten. Hij zorgt ook voor de kinderen van mijn zus, die hebben bijvoorbeeld geen vader. Maar ik vind dat zijn exen misbruik maken.

Oja, die eerste heeft ook nog een huis op haar naam die zij in valuta verhuurt. Maar toch slaapt ze in een hotel als ze op vakantie komt. Dat kan toch niet? Of zie ik het verkeerd. Kunnen jullie mij vertellen hoe ik hiermee om moet gaan. Het is echt niet zo erg dat ik hem zou laten hierom, want we hebben het echt wel leuk samen. En ik vind het fijn als de twee oudsten bij ons in huis zijn. Vooral hoe ikzelf niet heb. Dus ik heb absoluut geen problemen met zijn kinderen. Odies van Merlien

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik heb een vriend maar mijn ex kan ik niet vergeten

Anoniem: Ik kom maar niet van mijn ex af

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.