59-jarige Marcel Fong Tin Joen alsnog overleden na verwondingen

De 59-jarige Marcel Fong Tin Joen is donderdagmiddag tegen vijf uur in het ziekenhuis uiteindelijk overleden aan zijn verwondingen. Dit wordt bevestigd door betrouwbare bronnen.

Woensdagochtend berichtte de politie nog dat Fong Tin Joen zou zijn overleden, echter bleek deze verklaring na nader onderzoek onjuist te zijn.

Foto binnengekomen via Facebook/ Action nieuws Suriname

Fong Tin Joen was woensdag betrokken bij een schietincident aan de Poseidonstraat, waarbij hij vermoedelijk de 62-jarige Ivy Hirasing in het hoofd schoot en daarna waarschijnlijk de hand aan zichzelf heeft geslagen in een voertuig voor een woning. De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. Hirasing was op slag dood.

Onderzoek wijst uit dat Fong Tin Joen, die hoofd van de beveiliging van minister Jerry Miranda van Openbare Werken en Communicatie is, zijn dienstwapen had gebruikt. Het motief van F. is vooralsnog onduidelijk. Het ontzielde lichaam van de vrouw is in beslag genomen voor obductie. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.