Vermissing – 41-jarige Bruno Francisca

#Vermist; Bruno Francisca #Lelystad

We kregen dit verzoek helpt u mee haar zoon te vinden.

#Delen is #Helpen

Viviana Jozephia is op zoek naar haar zoon.

Goede dag mensen, mijn zoon Bruno Francisca, is sinds 14 mei 2017 spoorloos, een vriend van hem had even contact met hem. Hij zei toen ik ben bij de #Amstel, maar Amstel is groot, de politie is ook op de hoogte. Maar ik ben de moeder van Bruno en zit hier op Bonaire, machteloos te wachten dat ik weer de stem van mijn zoon kan horen en dat hij goed is. Hij heeft geen navigatie systeem bij zich dus word het moeilijk voor hem om naar Lelystad te varen. Wat kunt u voor mij doen ?

Nog iets, momenteel weten we niet of hij op zee of op land is want zijn boot is kapot dus hij kan niet verder varen. Het laatste is dat hij Langs de meren was.

Hij woont bij Triade te #Lelystad, #Triade is een begeleid woning.
Bruno Francisca is op 6 maart 1976 geboren
Hij is 1 meter 96.
Hij is sinds 14 Mei 2017 vermist. Maar vorige week heeft een vriend van hem met hem gebeld 20 mei 2017 en had hem net te pakken en toen was zijn batterij leeg en hij kon alleen zeggen dat hij bij #amstel vaart stond en dat zijn boot kapot was. Hij heeft donkere kleding aan.
Sinds 14 mei 2017 hebben ze hem niet meer gezien.
Bruno Francisca heeft de ziekte van #Sikoze, maar is verder een lieve jongen. Daarom willen we hem zo snel mogelijk bereiken omdat hij ziek is.

Heeft u informatie stuur dit dan aan ons via bericht wij geven dat dan door aan zijn moeder. Bekijk hier beneden haar Facebook oproep:


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.