36-jarige Jurmen Pramy overleden na gewelddadige beroving

De politie van regio Paramaribo kreeg op woensdag 24 mei via de Centrale Meldkamer een melding dat er zich een slachtoffer van een beroving bevond aan de Watermolenstraat ter hoogte van de Krabbesteeg.

De wetsdienaren troffen op de plek een manspersoon aan die op gaf te zijn de 36-jarige Jurmen Pramy. Na de wetsdienaren te hebben voorgehouden dat hij beroofd is geworden door twee manspersonen die hem met een scherp voorwerp steekverwondingen hebben toegebracht, zeeg het slachtoffer neer.

Een getuige verklaarde aan de wetsdienaren nog te hebben gehoord van het slachtoffer dat hij om zijn geld is neergestoken door de daders. Het scherpvoorwerp is niet gevonden en de daders zijn niet aangetroffen.

Binnengekomen via Facebook

Per ontboden ambulance is Jurmen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer kwam een uur na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.