Vader en zoon mishandelen vermoedelijke inbreker

vechten Paramaribo

Een vader en een zoon zijn op zondag 21 mei door de politie van ressort Centrum ingesloten voor mishandeling. Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding dat een verdachte aan de Hertogstraat is aangehouden.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren drie manspersonen aan die de verdachte Soebhaas R. (43) hebben aangehouden.

Volgens verklaring van de vader Gerry S. (33) heeft Soebhaas eerder in de week een inbraak gepleegd in zijn woning en dat van zijn moeder te Commewijne. Zij herkenden hem in de vroege ochtend van 21 mei en hielden hem aan. Bij de aanhouding heeft hij samen met zijn zoon de vermoedelijke inbreker mishandeld. Hij heeft een barst wond op het behaard hoofd en een armfractuur opgelopen.

Onderzoek wees uit dat Soebhaas een bekende van de politie is en gezocht wordt voor andere gepleegde strafbare feiten. Soebhaas is na medische behandeling heengezonden.

Vader Gerry en zijn zoon Gavin B. (16) zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Vanwege de leeftijd is Gavin ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.