Moord en zelfmoord aan de Poseidonstraat in Paramaribo-Noord

Een veiligheidsman van minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT & C) heeft vanmiddag een vrouw doodgeschoten aan de Poseidonstraat.

Daarna heeft hij de hand aan zichzelf geslagen. Hij overleed op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

foto’s binnengekomen via Facebook

De vrouw liet ter plaatse het leven. De veiligheidsman is met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij de geest gaf. Er zijn nog geen details beschikbaar.

Minister Miranda om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij nog geen officiële rapportage heeft gekregen van de Beveiligingsdienst over wat er zich precies heeft voltrokken. De ambtenaar was reeds enige tijd met ziekteverlof. De bewindsman betreurt het drama.

Nadere details volgen.

Bron: Starnieuws
Fot Anthony Janki
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.