59-jarige Marcel Fong Tin Joe en 62-jarige Ivy Hirasing overleden

Foto binnengekomen via Facebook/ Action nieuws Suriname

Man schiet vrouw dood en slaat de hand aan zichzelf. De 59-jarige Marcel Fong Tin Joen heeft op woensdag 24 mei de 62-jarige Ivy Hirasing door het hoofd geschoten en de hand aan zichzelf geslagen.
De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van de Centrale Meldkamer dat er aan de Poseindonstraat zich een slachtoffer met een schotverwonding bevond. De wetsdienaren constateerden op de plek dat het ging om een geval van moord.

Het levenloze lichaam van Ivy is achter het stuur van haar voertuig aangetroffen. Marcel die zichzelf door het hoofd moet hebben geschoten bevond zich ook in het voertuig. Hij is in kritieke toestand, per ontboden ambulance, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Marcel is op de SEH overleden.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Marcel, die beveiligingsman bleek te zijn, de vrouw met zijn dienstwapen door het hoofd heeft geschoten, waarna hij zichzelf door het hoofd schoot.
De ingeschakelde arts stelde de dood van de vrouw vast. Het motief van het geval is voor alsnog onbekend. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

De politie van Geyersvlijt heeft het onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.