Man midden in de stad beroofd van zijn mobieltje

politie Paramaribo

Drie criminelen hebben vrijdag een burger beroofd en hem tot bloedens toe mishandeld. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer aan de Maagdenstraat liep.

Ter hoogte van de handelszaak Kirpalani kreeg hij een telefoontje. Hij was in gesprek met iemand toen drie criminelen handhandig hem zijn mobiel afpakten. Het slachtoffer heeft de daders achterna gezeten. In de Domineestraat, voor een schoenenzaak, raakte hij verwikkeld in een worsteling met het trio.

De daders hebben het slachtoffer mishandeld, waarbij hij het bewustzijn verloor. De daders zijn hierna ervandoor gegaan. Kort nadien arriveerde de politie ter plekke. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De politie is nog bezig met de opsporing. Zij had in eerste instantie een verdachte aangehouden, maar die bleek naderhand niets te maken te hebben met de beroving van dit slachtoffer. Het politioneel onderzoek duurt voort. De politie doet hierbij een beroep aan de totale samenleving om situaties niet uit te lokken.

“Mensen moeten niet met hun kostbare bezittingen opvallen over straat. Er zijn criminelen die rond lopen. Mensen die hun leven lief hebben, moeten uiterst voorzichtig zijn en hun mobiele telefoon niet onnodig in de hand houden.”
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.