Voetganger overleden. Verkeersbarometer staat op 26

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De 79-jarige voetganger Sinen Sali is op zondag 21 mei in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden, na te zijn aangereden door een auto op vrijdag 19 mei.

Na de melding van een aanrijding op de hoek van de Richard Voullaire- en de Satijnhoutstraat deden de wetsdienaren van Bureau Nieuwe Haven de plek aan. Daar aangekomen werd de voetganger in bewusteloze toestand op het wegdek aangetroffen.

Gebleken is dat Sinen de weg overstak zonder te letten op het doorgaand verkeer en werd daardoor aangereden door een personenauto. Per ontboden ambulance is Sinen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care is opgenomen.

Het ontzielde lichaam van de voetganger is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van Sinen landelijk naar 26.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.