Video – Veel jonge mensen overleden na bomaanslag in Engeland

Bij een concertzaal in Manchester zijn maandagavond laat door een explosie minstens negentien doden en ongeveer vijftig gewonden gevallen.

De politie gaat uit van een terroristische aanslag.

In de Manchester Arena was een concert van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande net afgelopen toen de ontploffing plaatsvond. Ooggetuigen maakten melding van “luide knallen” en op Twitter verschenen beelden waarop concertgangers de zaal in paniek verlieten. Bekijk ook hier de video’s

Bij het concert waren veel tieners aanwezig. Sommige ouders stonden te wachten bij de concertzaal op hun kinderen.

De explosie, waarvan de oorzaak nog onduidelijk is, vond rond 23.30 uur plaats bij een ingang van de Manchester Arena. De politie liet weten de situatie te behandelen als een terroristische aanslag.

Grande zelf heeft laten weten dat zij in orde is. De zangeres gaf vorige week nog twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam in het kader van haar Dangerous Woman Tour.


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.