Video: Joël Martinus aka Monyman Bordo zet NIS op zijn kop

bordo Paramaribo

“Pe Bordo de? Pe Monihond de?” Zo klonk het zondagochtend na één uur vanuit het publiek tijdens de show van entertainer Bordo in de Anthony Nesty Sporthal.

Echter, het duurde tot een paar minuten vóór twee uur voordat de ‘Golden Boy’ die nu ook razenpopulair is onder de namen ‘Monihond’ en ‘Caribbean Boy’ het podium opkwam, begeleid door twee professionele dansers met Michael Jackson-danspasjes.

Het publiek was zwaar onder de indruk toen de entertainer zonder nog een woord te spreken een moonwalk vertolkte. Enkele seconden later verdween de artiest even backstage om de menigte niet lang daarna nog meer te charmeren met zijn groots aangekondigde ‘gouden handschoenen en sokken’.

Een T-shirtshow was ook deel van het geheel. De ‘gouden jongen’ had meer dan acht truien op elkaar aan die hij een voor een uittrok om zijn bekende citaten zoals ‘wauw’, ‘fuckaround’, ‘lawaaimond’ te laten zien. De shirts met opschriften zijn deel van een collectie die nu door zijn fans gekocht kunnen worden. De entertainer bracht een bomvol NIS op de been met een menigte van meer dan duizend man.

Bekijk hier onder het optreden in NIS:

En bekijk hier een opname van Bordo in de stad. Hij geeft geld weg!!

Bron: DWT
Coverfoto: Foto: Irvin Ngariman

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.