Verdachte dief met gas cilinder betrapt

Leden van Buurtwacht Collectief Noord hebben samen met de politie een man aangehouden met een gestolen gas cilinder. Zij waren bezig met een onopvallende surveillance in Paramaribo-Noord.

Het viel hen op dat de man verdacht rondliep met een gas cilinder. Bij het zien van de wagen waarin de leden van de buurtwacht zaten, plaatste hij de gas cilinder achter zich en ging daar zitten. De leden van de buurtwacht en de politie hielden hem staande en deden een onderzoek. Zij troffen de gas cilinder aan en hielden de man toen aan. De man deed aanwijzingen waar hij de diefstal heeft gepleegd.

Anwar Moenne, lid van het Criminaliteitsbestrijdingsteam Paramaribo-Noord, zegt aan de krant dat dit het resultaat is van de samenwerking tussen de buurtwacht en de politie. Hij adviseert de bewoners om hun gas cilinders goed op slot te doen. Hij geeft aan dat dit de zoveelste aanhouding is door de buurtwacht samen met de politie.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.