Politieman aangehouden wegens diefstal

bromfiets Suriname

De agent van politie C.M. werd zondagavond omstreeks 23.30 uur aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachte politieman had een bromfiets te koop aangeboden op Facebook.

De rechtmatige eigenaar die het bericht onder ogen kreeg heeft zijn brommer, welke in de aanbieding was geplaatst, positief herkend. Hij reageerde op het Facebook artikel en maakte vervolgens een afspraak. C.M. werd bij de voet van Wijdenboschbrug in de kraag gevat.

Voorbeeld foto

Daar hadden de koper en de verkoper voor een ontmoeting afgesproken. C.M. had de gestolen bromfiets in zijn voertuig bewaard.

De verdachte politieman was werkzaam te Post Nieuwe Grond in het gewest Wanica. Hangende het verder onderzoek blijft de politieman in politiearrest.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.