Overleden – Rinia Profijt

Ik hef mijn ogen op naar de bergen, Vanwaar mijn hulp komen zal.
Mijn hulp is van den HEERE, Die hemel en aarde gemaakt heeft.

Diepbedroefd, maar dankbaar voor alle jaren die wij haar in ons midden hadden, maken wij bekend, dat na een kortstondig ziekbed, op dinsdag 16 mei 2017 vredig van ons heengegaan onze lieve moeder, grootmoeder, zus, tante, groot tante, overgroot tante en peettante

RINIA ILSE MILDRED PROFIJT

Er zal gelegenheid zijn om afscheid te nemen op dinsdag 23 mei van 18.00 tot 20.00 uur in de aula van uitvaartcentrum “GOETZEE DELA”, Viaductweg 89 3161 RX RHOON.

Dit is aan het einde van de Dorpsweg in Rotterdam, rechts bij het Shell tankstation, vervolgens linksaf, na 200 meter ziet u het uitvaartcentrum “GOETZEE DELA”.
Met de metro stapt u uit bij station Rhoon, vanwaar u rechtsaf de Stationsweg uitloopt tot aan de Viaductweg. In de bocht ziet u het uitvaartcentrum “GOETZEE DELA”.

De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 24 mei om 13.30 uur in de kapel van de algemene begraafplaats Crooswijk, Kerkhoflaan 1 te Rotterdam, gevolgd door de begrafenis aldaar om 15.00 uur.

Gelieve niet in fleurige kleding te verschijnen en ook niet geheel in het zwart, daar de overledene hield van oud Surinaamse tradities, zouden de nabestaanden het waarderen indien de dames in culturele kleding (Pers, Modo Blauw enz.) zouden verschijnen, doch is dit niet verplicht.

Namens de kinderen Aryan, Murley en Garvin, de kleinkinderen Avery, Kayne en Xavier.

Rinia Ilse Mildred Profijt
Geboren Paramaribo 3-4-1953
Overleden Rotterdam 16-5-2017

Gelieve geen zakdoeken, bloemen en dergelijke in de kist te plaatsen

Namens de nabestaanden:
Aryan Graanoogst, Murley Graanoogst, Garvin Profijt en gezin


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.