Video – Anita Ramdjiawan verrast 5 moeders op moederdag

Op de wereld bestaan er nog heel veel goed mensen. Mensen die iets willen betekenen voor andere mensen. Ook mevrouw Anita Ramdjiawan heeft besloten om iets te doen voor haar medemens. Ze verrast 5 moeders op Moederdag.

5 pakketten

Ze heeft 5 pakketten met levensmiddelen ter waarde van 300 srd samengesteld voor moeders die het goed kunnen gebruiken. Ze zegt dat het haar roeping is. IVM Moederdag  heeft ze de pakketten overhandigd aan de 5 gezinnen. Stichting 1 voor 12 ging met haar mee en maakte een videoverslag. Kijkt u hieronder naar de video van 1 voor 12.

Wilt u ook bijdragen en Stichting 1 voor 12 steunen?
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.;