Video – Shailindra Benie heeft vreemde zeldzame ziekte en wil geholpen worden

Shailindra Benie is pas 30 jaar. Hij lijdt aan een vreemde ziekte. Volgens hem kunnen de artsen in Suriname hem niet verder helpen. Wat is dit voor ziekte en wat is de oorzaak? Hij zou dus graag naar het buitenland willen gaan voor genezing. En voor antwoorden. Stichting 1 voor 12 wil hem helpen, maar dat kunnen zij niet alleen.

Kijkt en luistert u hieronder naar de wanhopige oproep van Shailindra.

Wilt u ook bijdragen en Stichting 1 voor 12 steunen?
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde berichten:

Video: Hulp gevraagd voor de 13-jarige verslaafde Rahul

Video: Help 7 maanden oude Shaniefa Rampersad genezen

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.