Vader doet aangifte tegen eigen zoon van 14 jaar

goud Suriname

De 14-jarige Marcel A. is op woensdag 17 mei door de politie van de Nieuwe Grond aangehouden. Een vader deed eerder op de dag aangifte van diefstal tegen zijn zoon.

Hij verklaarde dat Marcel op vrijdag 5 mei drie klompjes goud heeft weggenomen uit zijn woning. Toen hij zijn zoon hiermee confronteerde, ontkende hij het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Aangezien hij zijn zoon als verdachte bleef aanmerken, vroeg hij Marcel op 17 mei naar zijn goud. Hij ontkende weer. De vader werd boos en gaf hem enkele klappen, waardoor hij uiteindelijk toegaf de goud te hebben weg genomen.

Marcel verklaarde verder deze te hebben verkocht aan een goudsmid. De vader deed toen aangifte tegen zijn zoon. De goudsmid is opgespoord en aangehouden. Hij ontkent iets van de zaak af te weten.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Marcel in verzekering gesteld in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli. De heler is na verhoor heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.