Zilver voor Surinamer Miguel van Assen!


Na zijn bronzen medaille op het onderdeel hink-stap-sprong zei Miguel van Assen tegen de Ware Tijd dat hij een “betere prestatie” verwacht bij het verspringen.

De Surinaamse atleet hield woord en behaalde vrijdag met een sprong van 7,63 meter de zilveren plak tijdens de vierde editie van de Islamitische Solidariteitsspelen in Baku, Azerbaijan.

Miguel van Assen

Van Assen sloot vrijdag Surinames participatie officieel af en het werd tweemaal save the best for last. Na zijn bronzen medaille woensdag en de bronzen plak van taekwondoka Tosh van Dijk donderdag werd zijn zilveren medaille de beste prestatie van Suriname tijdens de Baku Games.

Ook behaalde Van Assen de tweede plek met zijn laatste sprong en verdreef hij Mouchine Khoua met 7,62 meter naar de derde plaats.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.