Kap-partij aan de Palmboomstraat

kappartij winkelier FamileiNieuws Suriname

De politie van Nieuw Nickerie heeft donderdagavond een bericht ontvangen betreffende een kap-partij aan de Palmboomstraat.

Ter plaatse aangekomen werd een slachtoffer aangetroffen met kap verwondingen aan zijn hoofd. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de huidige vriend de ex-vriend van zijn vriendin heeft bewerkt met een houwer.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De verdachte S.J. is door de politie van Nieuwe Nickerie aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.