Mahesh H. doet een boekje open over de moord op vriendin Naomie Dhanradj

“We waren aan het chillen mevrouw de rechter. Ik dacht niet dat zij dood was. Ze was gewoon stil.” Zo sprak Mahesh H. donderdag voor kantonrechter Siegline Wijnhard op beschuldiging zijn vriendin Naomie Dhanradj van het leven te hebben beroofd.

Na haar in eigen huis te hebben mishandeld te hebben, waardoor ze is overleden, onder andere door een gebroken nek, reed de dader met het lijk naar zijn woning te Rijsdijk in Para, en begroef het ontzielde lichaam op het achtererf, na het eerst enige tijd onder een boom met een zinkplaat te hebben bedekt. “Ik heb haar op het erf begraven omdat ik van haar hou en dichtbij me wilde hebben.”

Mahesh H. wilde de rechter en officier van justitie Claudia Bruining doen geloven niet geweten te hebben dat de vrouw was overleden toen hij naar huis reed. “Ze was stil; we waren aan het chillen.” Toen de rechter hem vroeg hoe hij niet door kon hebben dat ze dood was, reageerde de dader met de opmerking veel gedronken te hebben: “Ik dacht dat ze niet wilde praten. Mi ben dringi furu sopi.”

De rechter vroeg hem twee keer of hij geen spijt heeft en confronteerde hem met foto’s uit het onderzoeksrapport waarop te was is in welke staat het lichaam van de vrouw verkeerde nadat het was opgegraven voor onderzoek. Mahesh H. reageerde heel kalm daarop en zei degelijk spijt te hebben en dat hij alles herbeleefde. Volgens hem was het niet de bedoeling haar te doden; hij had haar omhelsd en niet gewurgd. Ook in antwoord op een vraag van de officier van justitie zei de verdachte spijt te hebben dat het zo is afgelopen en dat hij Naomie nog steeds mist.

Uit de aard van het letsel blijkt volgens de rechter duidelijk dat de man er beslist op uit was zijn vriendin te doden. In zijn auto vond de politie een fles grammoxone en een injectiespuit. Hij zei hierop dat de grammoxone vitamine voor zijn planten is. De zaak is verdaagd tot 1 juni.
Bron: DWT
https://www.familienieuws.com/2016/10/07/redactie-moordverdachte-buitenvrouw-naomi-dhanradj-aan-woord/

https://www.familienieuws.com/2016/08/02/redactie-mahesh-h-staat-terecht-moord-op-buitenvrouw-naomie-dhanradj/

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.