Opsporing – Bobby Brown Tony

Geboren te Paramaribo op 17 februari 1994, laatstelijk gewoond hebbende aan de Anwar Sadathstraat 41 te Paramaribo.
BROWN Bobby Tony, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan gekwalificeerde diefstal. Hij was ingesloten in het cellenhuis verbonden aan het politiestation Uitvlugt en heeft leans gezien om op zondag 14 mei 2017, omstreeks 04.00 uur, te ontvluchten uit dit cellenhuis.

SIGNALEMENT
GESLACHT……………………… MANNELIJK
ETNICITEIT ……………………. GEMENGD (AFRO-SURINAMER/INHEEMS)
HUIDSKLEUR …………………..LICHT BRUIN
HAARDRACHT…………………. GEVLOCHTEN
POSTUUR…………………………. SLANK
LENGTE……………………………..1.74M
BIJZONDER SIGNALEMENT:.. -BEIDE ARMEN ZIJN VOLLEDIG GETATOEERD.

-AAN DE HALS (RECHTERZIJDE) IS EEN MUZIEKSLEUTEL GETATOEERD.
Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het politiestation Uitvlugt op de telefoonnummers, 464444 of 498045, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/05/15/verdachte-bobby-b-gevangenis-ontvlucht/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.