In memoriam – Mijn herinnering aan Bimlawatie Banda

Onlangs is mevrouw Bimlawatie Banda overleden. Zij overleed aan de gevolgen van kanker. Net zoals haar zoon. De 23-jarige kankerpatiënt Ranjeev Banda die bijna 2 jaar geleden overleed.  Stichting 1 voor 12 heeft heel veel voor deze familie gedaan.

Bekijk de emotionele video hierboven. Een terugblik aan mevrouw Banda.
**
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/03/15/redactie-zo-herkent-vroege-symptomen-kanker/

Video: SWM doneert 5000 SRD aan “1 voor 12”

 

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.